Διακρίσεις

Το γαλλικό κράτος βραβεύει την διευθύντρια μας κ. Ευγενία Πολυχρονάκη- Καπαϊδονάκη για τη συμβολή της και το έργο της για τη διάδοση της Γαλλικής γλώσσας και πολιτισμού.

Ο θεσμός των Palmes Académiques (Ακαδημαϊκός Φοίνικας) καθιερώνεται το 1808 από τον Ναπολέοντα 1ο τιμώντας τους Πανεπιστημιακούς καθώς και μεγάλες προσωπικότητες γραμμάτων και των τεχνών.

Από το 1955 έως τις μέρες μας τιμώνται με αυτή τη διάκριση από την Γαλλική Κυβέρνηση προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και από όλα τα επιστημονικά πεδία, που συνεισφέρουν ενεργά στην διάδοση του Γαλλικού Πολιτισμού και Γραμμάτων μέσω της δουλειάς τους και της κοινωνικής τους δράσης.

Με παγκόσμια συνέδρια και την στήριξη του Γαλλικού Κράτους και της Πανεπιστημιακής κοινότητας προβάλουν πλούσιο πνευματικό και ανθρωπιστικό έργο και συμμετέχουν δυναμικά στην πολιτιστική αναβάθμιση κάθε γωνιάς της γης όπου δραστηριοποιούνται.

Η Ελλάδα επίσημα μέλος της μεγάλης οικογένειας των χωρών της Γαλλοφωνίας τιμάται μέσω των προσώπων που επιλέγονται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια για αυτή την διάκριση, τόσο από την πρωτεύουσα τόσο και από την περιφέρεια, αναγνωρίζοντας την βαθιά φιλία και τους άρρηκτους πνευματικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες.

Η διευθύντρια του εκπαιδευτρίου μας κ. Ευγενία Πολυχρονάκη Καπαϊδονάκη τιμήθηκε με τον τίτλο του Chevalier dans l'Orde des Palmes Académiques σε τελετή που έγινε στις 3 Μαρτίου 2008 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών με παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον χώρο των γραμμάτων και της διπλωματίας.

Μέσω αυτής της βράβευσης τιμήθηκε το Ρέθυμνο για την πλούσια πολιτιστική και πνευματική του δράση στα πλαίσια της Γαλλοφωνίας και δημιουργούνται νέες προοπτικές εξέλιξης για το μέλλον.

Βράβευση της διευθύντριας του εκπαιδευτηρίου μας κ. Ευγενία Πολυχρονάκη Καπαϊδονάκη με τον τίτλο του Chevalier dans l'Orde des Palmes Académique

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Bazaar Βιβλίων, Στολιδιών και Κοσμημάτων.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 11.00 εκπαιδευτήριο Καλλιθέας.

Εργαστήριο χαράς και δημιουργίας για γονείς και παιδιά! Κατασκευή στολιδιών και κοσμημάτων έναρξη Bazaar.       

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου Ημέρα Γονέων Καλλιθέα 9.00 – 11.00 Κέντρο 12.00 – 15.00

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 18.00 – 20.30 στο εκπαιδευτήριο του Κέντρου. Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους τους μαθητές μας.

Ολοήμερο Bazaar Βιβλίων, Στολιδιών και Κοσμημάτων που γονείς και παιδιά θα έχουμε φτιάξει με την καθοδήγηση της καλλιτέχνιδος Μαρίας Σταγάκη.

Τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick, το μοναδικό με 100% Εξ Αποστάσεως προγράμματα, λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.